Comunicat de presa – 13 iunie 2010

Grădina Botanică Bucureşti redevine „Grădina Copilului şi a Părintelui”

Duminică, 13 iunie 2010, între orele 10.00 și 15.00, Grădina Botanică din Bucureşti redevine „Grădina Copilului şi a Părintelui”. Cei mai mici vizitatori vor avea încă o dată ocazia să descopere alături de părinţii lor o lume de poveste, participând la o inedită vânătoare de comori ce pune accentul pe importanţa rolului jucat de părinte în educaţia ecologică a copilului.

În cadrul vânătorii de comori ce se va desfășura în Grădina Botanică vizitatorii, de la mic la mare, vor avea posibilitatea de a se întâlni cu personaje de basm care le vor oferi indicii despre cum să ajungă la comoară dacă vor răspunde la întrebări legate de natură (întrebările sunt adaptate fiecărei categorii de vârstă şi unele sunt adresate chiar şi părinţilor). Aventura se va desfășura între orele 10.00 și 15.00, iar participanții sunt așteptați să se înscrie la intrarea în Grădina Botanică.

Evenimentul a avut loc simultan pe 6 iunie 2010 în grădinile botanice din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Craiova, iar succesul înregistrat în rândul copiilor şi adulţilor deopotrivă duce la reluarea evenimentului la doar o săptămână în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.

Evenimentul „Grădina Copilului şi a Părintelui” este realizat cu sprijinul Elpreco SA Craiova – partener, precum şi al partenerilor media Draga mea pentru Copii, Grădina mea de Vis, Kiss FM Craiova, Ecomagazin, Bizcampus.

Team Work este o organizaţie nonguvernamentală ce are misiunea de a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Îşi propune promovarea în rândul tinerilor a unei atitudini pozitive faţă de voluntariat şi munca în echipă, înlesnirea contactului dintre studenţi şi mediul economic, valorificarea prin practică a cunoştinţelor teoretice ale studenţilor, în cadrul acestor proiecte fiind promovată învăţarea prin participare şi munca în echipă.

Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Anca Anton – coordonator proiect

0745.32.37.37