Comunicat de presa – 2 iunie 2012

Grădina Botanică redevine pentru o zi Grădina Copilului şi a Părintelui

Sâmbătă, 2 iunie 2012, între orele 10:00 şi 15:30, Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București devine pentru a 7-a oară „Grădina Copilului și a Părintelui”. Asociația Team Work le oferă „micilor cercetaşi” posibilitatea de a descoperi comorile ascunse în Grădina Botanică dar îi invită şi pe părinţi să descopere împreună cu tinerii vizitatori surprizele naturii.

După 1 iunie, sărbătoarea dedicată copiilor și celor cu suflet de copil, Asociația Team Work invită vizitatorii Grădinii Botanice la o vânătoare de comori. Pe un traseu stabilit, cei mici vor întâlni personaje de basm, care le vor pune întrebări despre natura. În schimbul răspunsurilor corecte, vor fi îndrumați mai departe, spre comoara de la sfârșitul traseului. Evenimentul va avea loc între orele 10:00 şi 15:30, iar doritorii sunt aşteptaţi să se înscrie la intrarea în Grădina Botanică oricând în acest interval.

„Grădina Copilului şi a Părintelui” face parte dintr-un proiect mai amplu desfăşurat de Asociaţia Team Work, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de Curăţenia de Primăvară şi Curăţenia de Toamnă, Grădina Bunicii, Grădina Copiilor şi Clubul Grădinarilor.

Asociaţia Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare bazată pe managementul de proiect și munca în echipă. Misiunea noastră este a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Team Work este organizat și funcționează pe proiecte și departamente (formate din şi coordonate de tineri), replicând structura și activitatea unei companii, astfel încât voluntarii să îşi poată desfăşura activitatea într-un context cât mai apropiat de cel de pe piaţa muncii. De asemenea, Team Work are o puternică orientare civică, propunându-şi să fie o organizaţie care oferă membrilor săi şi tinerilor în general contexte în care se pot forma ca oameni şi ca profesionişti.

Persoană de contact:

Cosmin Vasile