A sosit momentul Curățeniei de Toamnă 2015!
Vă invităm să fiți alături de Team Work în ultimul eveniment de curățenie din 2015, prin care încheiem cel de-al 10-lea an de voluntariat în Grădina Botanică din București!
Astfel, vă așteptăm în zilele de 31 octombrie și 1 noiembrie 2015, în intervalul orar 09:30 – 16:00, cu multă energie și voie bună alături de alți 200 de voluntari (vom lucra câte 100 în fiecare zi). Activitățile de bază pe care le vom desfășura vor fi tăierea lăstărișului, îndepărtarea rădăcinilor, îndepărtarea eventualelor resturi menajere și curățarea spațiului de materialul vegetal rezultat. De asemenea, vom strânge mesele și băncile Grădinii din Cărți, pentru a le depozita pe timpul iernii.

Înscrierile sunt individuale și se fac prin completarea acestui FORMULAR. Menționăm că vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Iată programul de lucru pentru fiecare dintre cele 2 zile:
09:15-09:30 – înregistrarea voluntarilor
09:30-10:00 – distribuirea uneltelor și mănușilor, instructaj siguranță, utilizarea corectă a uneltelor și distribuirea sarcinilor de lucru
10:00-13:00 – lucru
13:00-13:30 – pauză de masă (asigurată)
13:30-15:45 – lucru
15:45-16:00 – strângerea uneltelor și mănușilor, eliberarea spațiului de lucru, premiere

Fiecare participant la Curățenia de Toamnă va primi o diplomă de voluntar, un permis cu intrări gratuite în Grădina Botanică, o insignă de voluntar și un premiu surpriză … pe lângă tradiționala febră musculară 🙂

Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București și cu sprijinul Fundației Telekom România.

Parteneri media:

StartUB.unibuc.roGreenReport.robuzzcamp.roInfoMediu.euGratuitor.roCalendarevenimente.roDecosieco.roOnlineGalleryInparc.roBlogunteer.roIQool.roRadio TeenStudent din ProvincieHyperflash.roImparte.ro, Studlife, Getlokal, Arcca Student Housing

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informații despre acest eveniment, dar și despre alte proiecte ale Asociației Team Work, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau vă puteți înscrie pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw.

Vă invităm să aniversăm prin Curățenia de Toamnă 10 ani de voluntariat în Grădina Botanică București!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *