Participări și colaborări

Campania pe tema Biodiversităţii
Având ca mesaj principal „Contăm unii pe alţii”, campania a fost implementată de Comisia Europeană începând cu data de 21 aprilie 2010 şi a urmărit într-o primă fază informarea cetăţenilor despre ce înseamnă biodiversitatea şi care sunt riscurile diminuării acesteia. Membrii Team Work s-au implicat în susţinerea campaniei, acționând ca ambasadori ai biodiversităţii în Grădina Botanică din Bucureşti prin distribuirea de materiale informative. De asemenea, au participat la promovarea campaniei în mediul online.

Training „Managementul proiectelor”
În anul 2010, în parteneriat cu BSCSIF – Fondul International de Cooperare Marea Neagră – Marea Caspică, Team Work a organizat în Bucureşti o sesiune de training pe tema Managementul proiectelor.

Târgul Educaţiei, Universitatea din Bucureşti
În fiecare an Asociaţia Team Work participă la Târgul Educaţiei, eveniment organizat de Universitatea din Bucureşti. În perioada 16-17 aprilie 2010 a avut loc cea de-a XI-a ediție, iar cu această ocazie facultăţile şi ONG-urile afiliate Universităţii au avut ocazia de a prezenta oferta universitară pentru anul 2010. Membrii Team Work au prezentat şi promovat valorile TW, precum şi proiectele desfășurate în cadrul asociației, trezind prin entuziasmul lor interesul multor tineri dornici să se implice în activităţi extrașcolare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *