premiu GSC 2012 front

Luni, 28 mai 2012, au fost decernate premiile Galei Societății Civile, ediţia a X-a, în cadrul unui eveniment ce a reunit numeroși reprezentanți ai sectorului non-profit la Opera Națională. Asociația Team Work a câștigat premiul I la secțiunea Protecția Mediului pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, proiect derulat în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din Bucureşti începând cu anul 2006.

premiu GSC 2012Luni, 28 mai 2012, au fost decernate premiile Galei Societății Civile, ediţia a X-a, în cadrul unui eveniment ce a reunit numeroși reprezentanți ai sectorului non-profit la Opera Națională. Asociația Team Work a câștigat premiul I la secțiunea Protecția Mediului pentru „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, proiect derulat în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din Bucureşti începând cu anul 2006.

Curățenia de Toamnă, ediția 2011, a reunit aproximativ 250 de voluntari care timp de 4 zile, sub îndrumarea personalului specializat al Grădinii Botanice, au făcut curățenie în 4 dintre zonele cu vegetație deosebit de bogată. Proiectul a fost sprijinit de Universitatea din București, Tymbark și Danone.

Alături de Team Work și „Curățenia de Toamnă în Grădina Botanică”, la secțiunea Protecția Mediului, a primit premiul I și EcoAssist pentru proiectul „Plantăm fapte bune în România”. De asemenea, premiul II a fost adjudecat de ViitorPlus pentru proiectul „Valea Teleajenului ECOmunitatea ta!”, iar premiul III de MaiMultVerde pentru proiectul „Fă cadou un copac”. Marele premiu a fost câștigat de Fundația pentru SMURD cu proiectul „Vodafone România și SMURD – Parteneriat pentru Viață – Soluția de Telemedicină”.

Mulțumim voluntarilor care din 2006 au participat la activitățile organizate de Team Work în Grădina Botanică și îi felicităm pe toți cei care au participat la concurs – am văzut niște proiecte minunate, care te fac să ai încredere că există și oameni frumoși care fac lucruri minunate; după cum bine au spus organizatorii: oameni care nu promit nimic, dar fac mult!

Felicitări tuturor!

afis cp 2011 full

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *