Fă-ți curaj și participă la boot-camp-ul de tradiție Team Work, singurul loc în care retrăiești atmosfera de tabără.

Team Work te provoacă!

Hey… hey… Ce e cu liniștea asta???
Unde s-au ascuns soarele, energia și buna-dispoziție? Unde găsești un foc de tabără ca-n povești și experiențe una și una??

Îți spunem noi:
în a 10-a ediție a Școlii de Vară Team Work

Coaching – pasul către TINE!

afis scoala vara tw 2012

Fă-ți curaj și participă la boot-camp-ul de tradiție Team Work, singurul loc în care retrăiești atmosfera de tabără. Ce are special? Ei bine, menajera ne-a lăsat cabana în grijă, prilej de a-ți descoperi talentele culinare ascunse și de a socializa în ritm alert și continuu. În plus, împreună vom pătrunde în tainele coaching-ului, toate împletindu-se într-o săptămână unică.
Vino și tu cu noi, înarmează-te cu energie și bună-dispoziție și valorifică-ți potențialul alături de Team Work și o echipă de traineri profesioniști.

CÂND: 13-19 august 2012
UNDE: Sinaia
CU CINE: traineri performanți şi tineri proactivi
CÂT: 550 RON (incluzând: transport, cazare, masă, sesiuni şi materiale de training)
Totul din jurul nostru se schimbă, evoluează din ce în ce mai repede, iar noi trebuie să ne adaptăm mereu acestui ritm, astfel încât uneori simțim că viața ne conduce pe noi și nu noi ne conducem viața.

Ce este, de fapt, coaching-ul?
În esență, acesta reprezintă o sinteză a diferite principii, metode, teorii și tehnici de succes preluate din psihologie, management, dezvoltare personală și sportul de performanță. Scopul principal al coaching-ului este împlinirea fiecăruia dintre noi ca indivizi, pe multiple planuri (profesional, financiar, afectiv, spiritual etc.), prin definirea unor obiective concrete și găsirea căilor optime pentru atingerea lor. Coaching-ul este pasul pe care alegi să îl faci către tine, iar noi îți oferim ocazia ca alături de traineri cu experiență să te dezvolți frumos în direcția pe care TU o alegi.

Încă mai ai îndoieli? Iată de ce ar trebui să ni te alături:
Locaţia aleasă pentru această staţiune este una exemplară datorită poziţionării sale geografice la 860 de metri altitudine, cartierul rezidenţial Cumpătu fiind o zonă exclusivistă amplasată pe versantul vestic al munţilor Baiului Gârbova, în estul binecunoscutei staţiuni turistice Sinaia.

Amintiri din trecut:

Școala de Vară nu poate fi povestită, ea trebuie trăită. Coaching-ul de anul trecut a fost o poveste inițiatică, extrem de provocatoare care m-a ajutat să-mi pun gândurile în ordine și să mă maturizez un pic. (Ana M.)

Mi-aduce în primul rând aminte de bucuria și emoția zilelor de … dinainte de Școala de Vară. O bucurie și o emoție precum cea a vechilor exploratori, ale căror corăbii pleacă de pe țărmuri știute, urmându-și țelul și navigând către teritorii despre care au auzit numai … Iar dacă Țelul da, a devenit important, calea Ṣinca a devenit, pe parcurs, cea care a rămas. (Dragoș F.)

 

 

 

 

Așadar, dacă vrei să îți găsești propriile răspunsuri și să afli CE poți face și mai ales CUM poți face orice îți propui, completează formularul de înscriere până la data de 17 iunie 2012.

Selecția se va face pe baza răspunsurilor la întrebările din formular, iar răspunsul îl vei primi începând cu data de încheiere a înscrierilor .

Vino și tu cu noi într-o experiență de neuitat!

Orice drum începe cu primul pas. Tu faci diferența!

Coordonator de proiect: Bianca Murariu
Telefon: 0742 766 384
E-mail: bianca_murariu_tw@yahoo.com
Web: www.teamwork.org.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *