A sosit momentul Curăţeniei de Primăvară 2016!

Vă invităm să începem împreună al doilea deceniu de activități de voluntariat în Grădina Botanică din București exact așa cum l-am început pe primul: prin Curățenia de Primăvară!

Astfel, pentru că primăvara a sosit mai devreme, vă aşteptăm în zilele de 27 și 28 februarie 2016, în intervalul orar 09:30 – 14:30, cu multă energie şi voie bună alături de alți 200 de voluntari (vom lucra câte aproximativ 100 în fiecare zi). Activităţile de bază pe care le vom desfăşura vor fi greblatul, tăierea lăstărişului, îndepărtarea rădăcinilor, îndepărtarea eventualelor resturi menajere și curățarea spațiului de materialul vegetal rezultat.

Înscrierile sunt individuale și se fac prin completarea acestui FORMULAR. Menţionăm că vârsta minimă de participare este de 14 ani.

Iată programul de lucru pentru fiecare dintre cele 2 zile:

09:15-09:30 – înregistrarea voluntarilor

09:30-10:00 – distribuirea uneltelor și mănușilor, instructaj siguranță, utilizarea corectă a uneltelor și distribuirea sarcinilor de lucru

10:00-14:00 – lucru

14:00-14:30 – strângerea uneltelor și mănușilor, eliberarea spațiului de lucru, premiere

Fiecare participant la Curățenia de Primăvară va primi o diplomă de voluntar, un permis cu intrări gratuite în Grădina Botanică și o insignă de voluntar … pe lângă tradiționala febră musculară 🙂

Curățenia de Primpvară în Grădina Botanică este organizată de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Parteneri media:

StartUB.unibuc.roGreenReport.robuzzcamp.roInfoMediu.euGratuitor.roCalendarevenimente.ro, Decosieco.roOnlineGalleryInparc.roBlogunteer.ro, Școala ADC*ROIQool.roRadio TeenStudent din ProvincieHyperflash.roImparte.roStudlifeGetlokalArcca Student Housing, Orasul meuJooble.

Pentru a avea acces în cel mai scurt timp la informaţii despre acest eveniment, dar şi despre alte proiecte ale Asociaţiei Team Work, vă invităm să urmăriţi pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TeamWorkNGO sau vă puteţi înscrie pe grupul dedicat voluntarilor în Grădina Botanică: https://www.facebook.com/groups/gradina.botanica.tw/.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *